apografeis-census-2021

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ

της ΣΟΧ 1/2021 ανακοίνωσης της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου τριακοσίων ενός (301) ατόμων για τις ανάγκες των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού - Κατοικιών έτους 2021.

Για να δείτε τους πίνακες παρακαλούμε συνδεθείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο με το email και τον κωδικό πρόσβασης που είχατε χρησιμοποιήσει κατά τη διαδικασία καταχώρησης των στοιχειών σας και συμπλήρωσης της αίτησης.

Αφού συνδεθείτε θα βρείτε τους πίνακες κατάταξης και απορριφθέντων στο Λήψη Αρχείων Θέσεων ΣΟΧ αφού κάνετε κλικ πάνω δεξιά στο email σας.

 

Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου Διάρκειας 8 μηνών, για τις ανάγκες των Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021.

H Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τριακοσίων ενός (301) ατόμων διάρκειας οκτώ (8) μηνών, στην Κεντρική Υπηρεσία και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Στατιστικής (ΠΥΣ) της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), για τις ανάγκες των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού - Κατοικιών έτους 2021.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 23.05.2021

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 1.06.2021

Για την ορθή χρήση της εφαρμογής είναι απαραίτητη η χρήση ενός από τους ακόλουθους περιηγητές διαδικτύου (web browsers): Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge και Safari Opera.
Πατήστε εδώ για την καταχώριση των στοιχείων σας και την εκτύπωση της αίτησης