apografeis-census-2021_apografeis

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων και Κανόνες Επιλογής, Τοποθέτησης και Ανάθεσης εργασίας στο πλαίσιο διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021.

H Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων και Κανόνες Επιλογής, Τοποθέτησης και Ανάθεσης εργασίας στο πλαίσιο διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 27.08.2021

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 29.09.2021

Για την ορθή χρήση της εφαρμογής είναι απαραίτητη η χρήση ενός από τους ακόλουθους περιηγητές διαδικτύου (web browsers): Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge και Safari Opera.

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021 [Α) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΥΣ & Β) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ]

Οι «Επιλέξιμοι» Απογραφείς, θα ειδοποιούνται με ηλεκτρονικό μήνυμα, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξής τους ανά Δημοτική Ενότητα προτίμησής τους, για να αποδεχτούν τη συνεργασία τους με την ΕΛΣΤΑΤ. Στις περιπτώσεις μη αποδοχής ή παραίτησής τους ειδοποιούνται οι επιλαχόντες σύμφωνα με την παράγραφο V. της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων (ΓΠ-360/26.08.2021)

Σύμφωνα με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων και Κανόνες Επιλογής, Τοποθέτησης και Ανάθεσης εργασίας στο πλαίσιο διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021 (ΓΠ-360/26.08.2021), στις κατατάξεις των υποψήφιων Απογραφέων δεν περιλαμβάνονται Ιδιώτες Συνεργάτες και Απογραφείς Γεωργίας-Κτηνοτροφίας που έχουν κριθεί, από προηγούμενη συνεργασία τους, ως ακατάλληλοι για περαιτέρω συνεργασία με την ΕΛΣΤΑΤ. Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας, προηγείται ο υποψήφιος με τον μικρότερο τυχαίο αριθμό κατάταξης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΟΥΝ Cntrl-F5 ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

Α) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ_ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ ΠΚ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΕΠΟΠΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΠΥΣ)

Β) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ_ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ ΠΚ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΕΠΟΠΤΕΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021